(099) 263 82 82 вул. Адм. Макарова
(099) 534 02 03 вул. Карла Лібкнехта, 22а
(095) 021 82 00 пр. Миру 7 дріб 1

Філадельфія: історія назви

Суші та ролами вже нікого не здивувати. Ця страва стала універсальною, тому підходить і для звичайної сімейної вечері, і для ділових зустрічей. У всьому світі любителі суші радіє новинкам, якими час від часу радують світові кухарі суші-барів. Тим не менш, одними з найулюбленіших і затребуваних залишаються роли «Філадельфія» завдяки приголомшливому і неповторному смаку. Багато шанувальників страви задаються питанням про походження його назви, яка народилася явно не в Японії чи Китаї.
Щоб дізнатися про походження, потрібно повернутися в історію, а точніше у 80-ті роки, в яких тільки з'явилися улюблені роли. Все ще є сумніви щодо причини такої назви – через штат, у якому вперше з'явилися ролі типу «урамаки», або на честь вершкового сиру, що надає особливого та неповторного смаку. І саму страву, і назву створив один з американських сушистів, який вперше вирішив додати в меню роли, які були не схожі на інші не тільки інгредієнтами, але й технікою приготування, а також зовнішнім виглядом. Пройшло зовсім небагато часу, і відвідувачі суші-барів дуже полюбили роли, начинка яких знаходиться зовні, і самі роли приготовлені «навиворіт». «Філадельфія» відразу припала до смаку, і вже з початку 80-х років такі роли подавалися майже у всіх країнах та містах. Іноді деякі сушисти можуть трохи змінити список продуктів, додавши або виключивши кілька інгредієнтів. Але, як правило, склад ролів залишається традиційним, і головними інгредієнтами все ж таки залишаються лосось і сир «Філадельфія».
На сьогоднішній день складно відповісти на питання, чи були роли названі на честь виду сиру, що використовується, або на честь американського штату, зате замовити суші можна в будь-який час, щоб насолодитися ніжним і неймовірним смаком відомої страви.

 

Кошик
Усього: 0 грн.
Оформити замовлення